ужинІ коли приходиш додому голодний. Смажене яєчко з більшівцівської стаєнки, що знесла його молода пишна курочка, вигодована на відбірній пшеничці. Курочка, що вільно ходила городами в пошуках жирних черв’ячків в товаристві гордовитого когутика.

Спілі помідорки з екологічно чистої провінції Більшівці, вирощені та зібрані власноруч турботливими руками матусі, увібрали в себе енергію сонця, вітру, вмивались дощами та напувалися росами, цей смак та запах справжніх городніх помідорів не зрівняється з жодними іспанськими чи тепличними брато-сестрами. Щедро политі справжньою оливковою олією та соусом бальзамік, вони надали легкої терпкості та пікантності міксу на тарілці.

Мисливські ковбаски невідомого походження нехай залишуться інтригою, це з тих історій, коли краще не знати, ніж знати.

Білий «колійовий» хліб зі славнозвісної пекарні, куплений два дні тому ще гарячим, щільно помащений маслом та прикрашений сиром з Арсену, попередньо порізаний квадратиками для зручного споживання, надав барв та смаку основній страві. Повечерявши цим всім ви захочете тільки одного — спати!

Olya Safonova

Опубликовать в Facebook
Опубликовать в Google Buzz
Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники
Опубликовать в Яндекс